Wie is Claessen Cleaning?

Wij zijn een jonge firma die gespecialiseerd is in het reinigen op basis van Osmose-water. Vanaf de grond tot op een hoogte van 12 meter reinigen wij zonder ladder. Hiervoor gebruiken wij onze tele-wash. Als het te reinigen oppervlakte niet met onze tele-wash te bereiken is, halen wij de ladder boven.
Hiervoor hebben wij gezocht naar professionele apparatuur die geschikt is voor meerdere doeleinden. Deze hebben we onder ander gevonden bij onze leverancier AquaQlean.
 
Door zoveel mogelijk zelf te doen, beperken we de kosten tot het minimum. Dit begint bij het reinigen zelf tot bv het onderhoud van onze website. U betaalt enkel het reinigen en niet een of andere dure website, een secretaresse, uitgebreide reclame, ...
 
Wij evalueren continu al onze kosten en optimaliseren zoveel mogelijk. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen aanbieden aan onze klanten, en dit voor een beter resultaat dan bij de traditionele manier van reinigen.
 
Oppervlakten die gereinigd worden met osmose-water, blijven ook langer zuiver, omdat atmosferische vervuiling zich achteraf minder makkelijk hecht.