Claessen Cleaning denkt aan het milieu

"We make the world greener and cleaner" is voor ons geen inhoudsloze slogan!
 
 
 
€laessen €leaning denkt aan de toekomst en aan het milieu. Dit doen wij onder andere op volgende manieren:
 
 
 
 
 

Geen chemische zeep

Omdat wij reinigen met osmose-water hoeven wij geen zepen of andere chemische producten toe te voegen. Dit is vooral belangrijk voor het reinigen van zonne-panelen. Hierdoor komen er geen chemische producten in je waterput. Indien wij toch zeep dienen te gebruiken (te lage temperaturen), werken wij enkel met ecologisch verantwoorde zepen.


 

Groene energie

Claessen Cleaning haalt het merendeel van zijn energie uit hernieuwbare bronnen via zonnepanelen. Onze machines werken op batterijen die we 's nachts opladen.


 

Ecologisch drukwerk.

Ons papierwerk laten we zo veel mogelijk drukken op ecologisch papier. Dit is, in vergelijking met "normaal" papier, een beetje duurder in aankoop, maar is wel beter voor het milieu.
Al onze flyers worden hiervan gemaakt.
 
De hosting van onze website wordt eveneens verzorgd door een firma die uitsluitend werkt op groene energie
 
 

Werken met afstandsbediening.

Door te werken met een afstandsbediening, verlagen wij onze verliezen. Onze osmose-filter werkt enkel wanneer wij water nodig hebben. Wanneer wij van raam tot raam gaan, wordt onze filter gestopt op afstand.
Wanneer we buiten het bereik van onze afstandsbediening werken, gebruiken wij een handmatig kraantje om snel en makkelijk controle te krijgen over onze watertoevoer.